Fusilli cu ciuperci si cârnăciori

Printeaza

O reteta de fusili cu ciuperci si carnaciori din: paste fusili, ciuperci, carnaciori si branza.

Ingrediente:Fusilli cu ciuperci si cârnăciori

  • 1 pachet paste fusili
  • 1/2 kg ciuperci
  • 4-5 carnaciori de preferat semiafumati
  • 200 g branza

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele şi tai ciupercile şi cârnăciorii bucăţele. După ce pastele sunt gata, le pui într-o tavă, căleşti ciupercile şi cârnăciorii şi adaugi totul peste paste.

Deasupra razi brânza. Dai la cuptor 5-7 minute.

Fusilli cu ciuperci si cârnăciori

Fusilli cu ciuperci si cârnăciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.