Fursecuri spritate cu nuca de cocos si gem

Printeaza

Fursecuri spritate cu nuca de cocos si gem din: unt moale, ou, faina, nuca de cocos, otet, apa minerala, esenţă de vanilie, sare, gem.

Ingrediente:Fursecuri_spritate_cu_nuca_de_cocos_si_gem

  • 200 g unt moale
  • 1 gălbenuş
  • 200 g făină
  • 5 linguri zahăr
  • 100 g nucă de cocos
  • 1 lingură oţet
  • 4 linguri apă minerală
  • 1 esenţă de vanilie
  • 1 praf de sare
  • gem (de care vrei)

Mod de preparare:

Mixezi untul moale cu zahărul şi gălbenuşul. Adaugi oţetul, apa minerală, sarea, esenţa de va­nilie şi mixezi bine.

Incorporezi făina şi nuca de cocos. Dacă aluatul este prea gros, mai adaugi apă minerală. Trebuie să fie un aluat potrivit de moale.

Din trei sferturi de aluat decupezi forme de inimoară şi le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Restul de aluat îl pui într-un poş şi conturezi pe deasupra formele de inimioară deja decupate.

Le bagi la cuptor 15-20 de minute. Trebuie să se rumenească uşor. Laşi să se răcească şi ser­veşti cu gem în mijloc.

Fursecuri spritate cu nuca de cocos si gem

Fursecuri_spritate_cu_nuca_de_cocos_si_gem

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.