Fursecuri glazurate cu ciocolata

Printeaza

Fursecuri glazurate cu ciocolata din: pudra de migdale, zahar pudra, oua, scortisoara, lamaie, faina, ciocolata, unt, combonele.

Ingrediente:Fursecuri glazurate cu ciocolata

  • 250 g pudră de migdale
  • 180 g zahăr pudră
  • 2 albuşuri
  • 2 linguriţe scorţişoară
  • 3 linguriţe suc de lămâie
  • 30 g făină

Pentru servit:

  • 100 g ciocolată
  • 20 g unt
  • bombonele

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă şi, pe măsură ce se formează spuma, se pune zahărul. Se adaugă pudra de migdale, scorţişoara şi se continuă amestecarea.

Se toarnă şi sucul de lămâie, se mai amestecă un minut, se acoperă vasul cu folie alimentară şi se lasă la frigider pentru o oră.

Pe masa presărată cu făină se întinde coca cu sucitorul şi se taie cu diferite forme. Se coc 8-10 minute şi apoi se lasă la răcit.

Pentru servit, se topeşte ciocolata în unt, apoi se ung fursecurile cu glazura de ciocolată şi se presară bombonele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.