Reteta fursecuri glazurate cu alune

Printeaza

 Reteta fursecuri glazurate cu alune

Ingrediente:Reteta fursecuri glazurate cu alune

  • 250 g unt nesarat
  • 500 g faina
  • 125 g zahar
  • 250 g alune
  • zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 200 g ciocolata de menaj

 

Mod de preparare:

Freci untul cu zaharul pana ce s-a topit za­harul. Adaugi faina, alunele, vanilia si sarea si amesteci pana ce totul este omogenizat.

Dai coca la frigider pentru 1 ora.

Pe o suprafata presarata cu faina, intinzi aluatul intr-o foaie nu foarte groasa, de cir­ca 1 cm.

Tai rondele cu ajutorul unui pahar pe care il treci prin faina. Tapetezi cu hartie de copt tava cuptorului, pui fursecurile si le dai la cuptor pentru 25-30 de minute pana devin maronii.

Topesti ciocolata si o torni apoi pe fiecare fursec. Decorezi cu alune taiate.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta de fursecuri glazurate cu miere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.