Fursecuri festive

Printeaza

Fursecuri festive din: margarina, faina, zahar, praf de copt, oua, sare, vanilie.

Ingrediente:Fursecuri festive

  • 150g margarină
  • 250 g făină
  • 75 g zahăr alb
  • 75 g zahăr brun
  • o linguriţă praf de copt
  • 2 ouă
  • sare
  • puţină esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă margarina cu făina, zahărul alb, praful de copt şi zahărul brun. Se adaugă restul ingredientelor, se amestecă bine pentru a obţine un aluat omogen.

Se întinde o foaie, se decupează formele dorite şi se transferă în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc 15 minute, în funcţie şi de grosimea fursecurilor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.