Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale

Printeaza

Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale din: seminţe de ovăz tăiate în bucăţi, seminţe de in, nuci, esenţă de vanilie, curmale deshidratate, ulei de nucă de cocos, boabe de cacao.

Fursecuri de ciocolata cu nuci si curmale

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de seminţe de ovăz tăiate în bucăţi
  • 1/4 ceaşcă de seminţe de in
  • 2 ceşti de nuci
  • 1 linguriţă de esenţă de vanilie
  • 1/2 ceaşcă de curmale deshidratate
  • 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1/2 ceaşcă de boabe de cacao

Mod de preparare:

Măcinaţi ovăzul şfseminţele de in până se fac pudră, folo­sind o râşniţă de cafea. Procesaţi nucile într-un mixer, până se fac pulbere.

Amestecaţi ovăzul, seminţele de in, vanilia, curmalele şi uleiul de nucă de cocos lichid, şi.procesaţi-le până dobân­desc o textură cremoasă, comparabilă cu a untului de arahide omogen.

Adăugaţi boabele de cacao şi amestecaţi-le cu mâna. împărţiţi mixtura în formă de fursecuri şi deshidrataţi-le la 63 grade C, timp de două ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.