Fursecuri de casa

Printeaza

Fursecuri de casa din: faina, margarina, ou, zahar, nuca de cocos, sare, zahar vanilat, coaja de lamaie, esenta de cocos, dulceata, zahar pudra vanilat.

Ingrediente:Fursecuri de casa

  • 350 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de cocos (dupa gust)
  • dulceata, peltea sau gem pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru ornat

Mod de preparare:

Framanti un aluat din toate ingredientele enumerate si il dai la rece pentru o jumatate de ora. Intinzi o foaie de 5 – 6 mm si decupezi forme diferite, in functie de ce aveti la dispozitie (inimioare, flori, ratuste, iepurasi)

Tapetezi tava de copt cu hartie si, fara s-o ungi cu nimic, asezi formele si le dai la cuptor timp de 20 minute, la o temperatura de 190 de grade. Scoti fursecurile, le racesti si le umpli doua cate doua, unele cu dulceata, altele cu peltea. Pudrati cu zahar si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.