Fursecuri de cartofi

Printeaza

Fursecuri de cartofi

Ingrediente:Fursecuri de cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 4 linguri făină de grâu
  • sare
  • chimen
  • 100 g margarină

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă cartofii, îi speli şi îi dai pe râzătoare, apoi amesteci cu făina şi puţină sare. Adaugi margarina şi frămânţi bine. întinzi apoi o foaie cam de 2 cm grosime din care tai rondele cu ajutorul unui pahar.

Pui fursecurile la copt în tava de la aragaz unsă cu margarină, la foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Le presari cu sare grunjoasă (după gust) şi puţin chimen sau le ungi cu miere şi le mai laşi puţin la cuptor. Sunt bune calde.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta. cred ca o sa incerc si eu. A facut cineva? A iesit bun desertul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.