Fursecuri cu zmeura

Printeaza

Fursecuri cu zmeura din: faina, bicarbonat, sare, unt, zahar brun, zahar vanilinat, ou, zmeura, fulgi de migdale.

Ingrediente:Fursecuri cu zmeura

  • 210 g făină
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 110 g unt
  • 160 gzahăr brun
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 ou
  • 100 g zmeură
  • 30 g fulgi de migdale pentru decor

 

Mod de preparare:

Mixezi într-un bol untul moale, la temperatura camerei cu zahărul, zahărul vanilinat şi oul, până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi făina amestecată cu bicarbonatul şi sarea. în aluatul omogen obţinut, pui zmeura şi amesteci uşor, cu o spatulă, ca să nu o striveşti.

Cu ajutorul a două linguriţe, pui într-o tavă, pe hârtie de copt, grămăjoare de aluat, lăsând între ele spaţiu de 6-7 cm. Presari deasupra fulgii de migdale.

Coci în cuptorul preîncălzit la foc mediu (180°C), pentru 15-20 de minute.

 

Fursecuri cu zmeura

Fursecuri cu zmeura

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.