Fursecuri cu strat dublu de ciocolata
PrinteazaFursecuri cu strat dublu de ciocolata din: unt, zahar, faina, cacao, chipsuri de ciocolata.
- 175 g de unt moale
- 85 g de zahăr fin auriu
- 200 g de făină
- 2 linguri de cacao pudră
- 100 g chipsuri de ciocolată (cu lapte sau neagră)
Mod de preparare:
Se amestecă untul şi zahărul cu o lingură de lemn. Se încorporează făina şi praful de cacao, apoi fulgii de ciocolată – este posibil să fie nevoie să amesteci cu mâna în această fază.
Se rupe coca în jumătate şi fiecare bucată se rulează sub forma unui cilindru gros de 5 cm. Se înfăşoară în folie alimentară şi se lasă la frigider 1 oră sau câteva zile.
Poate fi păstrat la congelator până la o lună.
Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se taie cei doi cilindri în felii groase de icm, se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10-12 minute.
Se lasă la răcit în tavă.
Fursecuri cu strat dublu de ciocolata
Pofta buna!