Fursecuri cu strat dublu de ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu strat dublu de ciocolata din: unt, zahar, faina, cacao, chipsuri de ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri_cu_strat_dublu_de_ciocolata

  • 175 g de unt moale
  • 85 g de zahăr fin auriu
  • 200 g de făină
  • 2 linguri de cacao pudră
  • 100 g chipsuri de ciocolată (cu lapte sau neagră)

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul şi zahărul cu o lingură de lemn. Se încorporează făina şi praful de cacao, apoi fulgii de ciocolată – este posibil să fie nevoie să amesteci cu mâna în această fază.

Se rupe coca în jumătate şi fiecare bucată se rulează sub forma unui cilindru gros de 5 cm. Se înfăşoară în folie alimentară şi se lasă la frigider 1 oră sau câteva zile.

Poate fi păstrat la congelator până la o lună.

Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se taie cei doi cilindri în felii groase de icm, se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10-12 minute.

Se lasă la răcit în tavă.

Fursecuri cu strat dublu de ciocolata

Fursecuri_cu_strat_dublu_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.