Fursecuri cu rom si cacao

Printeaza

Fursecuri cu rom si cacao din: unt, zahar pudra, oua, faina, , cacao, rom, ciocolata neagra.

Ingrediente:Fursecuri cu rom si cacao

Pentru aluat:

  • 200 g unt, la temperatura camerei
  • 200 g zahăr pudră
  • 3 gălbenuşuri
  • 310 g făină

Pentru umplutură:

  • 150 g unt, la temperatura camerei
  • 100 g zahăr pudră
  • 50 g cacao
  • 2 linguri rom

Pentru glazură:

  • 200 g ciocolată neagră

 

Mod de preparare:

Tai untul bucăţele şi îl freci cu zahărul până obţii o cremă spumoasă.

Apoi, amestecând continuu, adaugi câte un gălbenuş. Ulterior, după ce ai încorporat toate gălbenuşurile, pui făina în ploaie. Intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt, cu ajutorul unui poş, formezi hastonaşe lungi de aluat. Dai tava la copt până se rumenesc uşor.

Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până când devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două fursecuri, iar ciocolata pentru glazură o topeşti pe baie de aburi, apoi le decorezi cu ea.

 

Fursecuri cu rom si cacao

Fursecuri cu rom si cacao

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.