Fursecuri cu ovaz si merisoare

Printeaza

Fursecuri cu ovaz si merisoare din: fulgi de ovaz, zahar, nt, oua, merisoare sau stafide, vanilie, portocala.

Ingrediente:Fursecuri cu ovaz si merisoare

  • 500 g fulgi de ovăz
  • 250 g zahăr
  • 200 g unt cu 82% grăsime
  • 3 ouă
  • 100 g merişoare uscate sau stafide
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • coaja rasă si zeama de la 1 portocală

 

Mod de preparare:

Mixezi untul moale, adus la temperatura camerei împreună cu zahărul şi gălbenuşurile, până când nu se mai simt cristalele de zahăr. Adaugi coaja şi zeama de portocală, apoi fulgii de ovăz cât mai fin măcinaţi, merişoarele, esenţa de vanilie şi omogenizezi după fiecare ingredient adăugat.

Baţi albuşurile spumă tare şi le încorporezi în compoziţia de mai sus.

Formezi cu mâna bulgăraşi pe care îi aşezi în tavă, pe hârtie de copt şi îi aplatizezi uşor. Ii coci în cuptorul preîncălzit, la temperatură medie, până se rumenesc uşor.

 

Fursecuri cu ovaz si merisoare

Fursecuri cu ovaz si merisoare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.