Fursecuri cu migdale (gustoase)

Printeaza

Fursecuri cu migdale din: faina, scortisoara, unt, zahar pudra, curmale, ou, lapte, migdale.

Ingrediente:Fursecuri_cu_migdale

  • 230 g faina
  • o lingurita scortisoara
  • 80 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 150 g curmale
  • un ou
  • 3 linguri lapte

pentru decor:

  • 100 g migdale

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, scorţişoara, untul, zahărul şi curmalele mărunt tăiate. Cu degetele se fărâmiţează bine până ce untul se amestecă în totalitate.

Oul se bate cu laptele şi se toarnă peste compoziţia cu unt. Se amestecă bine.

Se fac bile care se aşază în tava de copt unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt. Se fixează câte o migdală pe fiecare fursec şi se dă tava la copt pentru 20 de minute.

Fursecuri cu migdale

Fursecuri_cu_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.