Fursecuri cu marmelada de portocale

Printeaza

Fursecuri cu marmelada de portocale din: faina, zahar pudra, unt, ou, marmelada de portocale, faina.

Ingrediente: Fursecuri_cu_marmelada_de_portocale

  • 200 g făină
  • 100 g zahăr pudră
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • marmeladă de portocale
  • 1 mână făină

Mod de preparare:

Se amestecă făina si zahărul si apoi se adaugă untul tăiat cubuleţe.
Se amestecă cu degetele şi, după ce tot aluatul a devenit nisipos, se pune oul bătut. Se amestecă, se înveleşte în folie alimentară si se dă la rece pentru
30 de minute.

Din aluat se întinde o foaie nu mai groasă de 1/2 cm pe masa presărată cu făină si se decupează cu forma specială. Jumătate din cercurile decupate se lasă aşa şi jumătate se mai decupează o dată.

Se asază în tava tapetată cu hârtie de copt si se coc aproximativ 10 minute. După răcire se unesc cu marmeladă între ele.

Fursecuri cu marmelada de portocale

Fursecuri_cu_marmelada_de_portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.