Fursecuri cu glazura de ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu glazura de ciocolata

Ingrediente:Fursecuri cu glazura de ciocolata

  • 1 ou
  • 80 g zahăr
  • 80 ml ulei
  • 100 g făină
  • 1/2 pachet praf copt

 

Mod de preparare:

Freci oul cu zahărul cu o lingură de metal până se topeşte şi se face ca o cremă. Adaugi uleiul puţin câte puţin, făina şi amesteci.

Cu o linguriţă pui grămăjoare într-o tavă şi le coci.

Glazura:

Fierbi 2 linguri cacao, 4 linguri zahăr şi 2 linguri apă până se îngroaşă, apoi torni peste fursecuri, în diferite modele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.