Fursecuri cu gem de fructe

Printeaza

Fursecuri cu gem de fructe din: faina, unt, oua, zahar pudra, gem de fructe.

Ingrediente:Fursecuri cu gem

  • 500 g făină
  • 200 g unt
  • 1 albuş
  • 3 linguri zahăr pudră
  • gem de fructe

 

Mod de preparare:

Mixezi untul, ţinut la temperatura camerei, cu zahărul pudră până se omogenizează. Adaugi albuşul şi continui să mixezi, apoi pui făina cernută şi frămânţi un aluat elastic, care nu se lipeşte de mâini. întinzi aluatul într-o foaie cu grosimea de 3 cm pe masa tapetată cu făină şi-l decupezi în forme rotunde.

Pui fursecurile într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul preîncălzit, cam 20 de minute. După ce s-au răcit, ungi jumătate dintre ele cu gem şi le lipeşti cu celelalte fursecuri.

 

Fursecuri cu gem de fructe

Fursecuri cu gem

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.