Fursecuri cu ciocolata si frisca

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si frisca din: ou, faina, praf de copt, sare, smantana, gem, ciocolata neagra, frisca, fructe uscate.

Ingrediente:Fursecuri_cu_ciocolata_si_frisca

pentru aluat:

  • un ou
  • 125 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • 100 ml smantana

pentru umplutura:

  • gem, dupa gust

pentru glazura:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 100 ml frisca
  • fructe uscate, dupa gust

 

Mod de preparare:

Se pun oul cu zahărul si smântână într-un vas şi se amestecă bine. Se adaugă făina cu praful de copt si sarea şi se amestecă.

In tava de copt unsă cu puţin unt topit se pun mici bile de aluat şi se coc 5 minute. Se lasă apoi la răcit complet. Se unesc întte ţie cu gem la mijloc.

Pentru glazură, frişca fiartă se toarnă este ciocolata ruptă bucăţi şi apoi, după completa topire, se toarnă peste fursecuri. Se presară fructe uscate, mărunţite nu foarte mic.

Fursecuri cu ciocolata si frisca

Fursecuri_cu_ciocolata_si_frisca

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Fursecuri de casa cu ciocolata

Fursecuri de casa cu ciocolata

Fursecuri de casa cu ciocolata din: unt, faina, zahar, oua, ciocolata. Ingrediente: 100 g unt 150 g făină 150 g zahăr pudră vanilie 2 albuşuri bătute spumă tare 1/2 linguriţă cu sare 150 g ciocolată fiartă   Mod de preparare: Amestecăm zahărul şi faina şi cemem amestecul prin sită. Frecăm untul cu puţină sare, peste […]

Fursecuri cu gem si ciocolata neagra

Fursecuri cu gem si ciocolata neagra din: unt, zahar, vanilie, ou, faina, sare, gem, ciocolata. Ingrediente: 200 g unt 75 g zahăr cristale 1/2 păstaie de vanilie un albuş 250 g făină un praf sare 100 g ciocolată neagră gem, după gust   Mod de preparare: Se mixează untul pentru a-l face cremos, se adaugă […]

 

Fursecuri umplute cu gem de caise

Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca

Fursecuri umplute cu crema de cacao si frisca din: zahăr pudră, cacao, faina, oua, ciocolată cu lapte, frişcă lichidă. Ingrediente: 250 g zahăr pudră 2 linguri cacao 250 g făină 4 albuşuri Ingrediente pentru cremă 150 g ciocolată cu lapte 1150 ml frişcă lichidă   Mod de preparare: Razi ciocolata şi o topeşti în frişca lichidă, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.