Fursecuri cu ciocolata si capsuni

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si capsuni din: ou, zahar, faina, amidon de porumb, unt, esenta, ciocolata, capsuni.

Ingrediente:

  • 1 ou + 3 gălbenuşuri
  • 150 g zahăr pudră
  • 250 g făină
  • 150 g amidon de porumb
  • 250 g unt
  • esenţă

Pentru decor:

  • 100 g ciocolată neagră
  • 50 g ciocolată albă
  • 300 g căpşuni coapte

 

Mod de preparare:

Untul, la temperatura camerei, îl mixezi cu zahărul pudră şi oul întreg, apoi cu gălbenuşurile şi esenţa.

Amesteci făina cu amidonul şi torni în compoziţia cu ouă, mixând bine până la o omogenizare perfectă.

Umpli pistolul special pentru fursecuri şi le aşezi unul lângă altul în tava neunsă.

Le coci 3 minute, la foc iute, apoi până la 20 de minute, la foc potrivit.

Le scoţi fierbinţi, cu o spatulă, din tavă, le laşi să se răcească.

Decorezi fursecurile cu jumătăţi de căpşuni trase în ciocolată amăruie şi decorate cu ciocolată aibă, ajutându-te de poşul din silicon, în care torni ciocolata topită la bain-marie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.