Fundiţe cu mazăre şi ciuperci

Printeaza

O reteta de fundite cu mazare si ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, bacon, mazare, ulei si sare.

Ingrediente:

  • 200 g paste tip fundite
  • 300 g ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 100 g bacon
  • 3 linguri cu mazare
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare şi o picătură de ulei. Când sunt fierte, scurge- le şi clăteşte-le cu apă rece din abundenţă. Separat, taie baconulîn cubuleţe şi rumeneşte-lîn ulei până ce de­vine auriu.

Adaugă ciupercile curăţate sau tăiate în felii şi boabele de mazăre fierte. Lasă-le câteva minute să se înăbuşe. Pune pastele fierte şi scurse. Toarnă smântână pentru gătit şi amestecă uşor. Serveşte-le calde sau reci.

Fundiţe cu mazăre şi ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.