Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

Printeaza

O reteta de fulgi de orav cu lapte, mere si stafide din: fulgi de ovaz, lapte dregresat, stafide si zahar brun.

Ingrediente:Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

  • 100 g fulgi de ovaz
  • 500 ml de lapte degresat
  • 4 mere, fara cotor, taiate cubulete
  • 100 g stafide
  • 1 lingura de zahar brun, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se pun ovăzul şi laptele într-o cratiţă mică şi se fierb, amestecând, trei minute până când amestecul este aproape cremos. Se adaugă merele, stafidele şi se fierb încă două minute până când merele sunt aproape moi.

Se pune amestecul în castroane cu ajutorul unui polonic, se presară cu zahăr şi se mănâncă imediat.

Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

Fulgi de ovăz cu lapte, mere şi stafide

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • fulgi de ovaz cu lapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.