Fructe de mare cu broccoli

Printeaza

O reteta delicioasa de fructe de mare cu broccoli din: scoici, creveti, midii, file de tilapia, broccoli, fasole verde, supa de peste, pasta de crab, ulei, sos de peste, sare si piper.

Ingrediente:Fructe de mare cu broccoli

  • 4 scoici, curatate
  • 200 g creveti curatati
  • 500 g midii, curatate
  • 6 bucati file de tilapia
  • 1 broccoli mare
  • 1/2 legatura maghiran
  • 2 maini de fasole verde pastai

pentru supa:

  • 500 ml supa de peste
  • 2 linguri pasta de crab
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri sos de peste
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Păstăile se curăţă. Se spa­lă broccoli, se taie bucheţe­le şi se opăresc timp de 3-5 minute în apă fiartă, cu sare. Se pregătesc fructele de mare.

Ingredientele pentru supă se pun într-o oală şi se pre­sară maghiranul, se dă în fiert şi se asezonează cu sare şi piper.

Fructele de mare se cu­fundă în supă si se lasă puţin la fiert. Se scot fructele de mare, fasolea verde păstăi şi broc­coli pe un platou, se lasă să se răcească şi se amestecă.

Se repartizează pe farfurii şi se decorează cu puţin maghiran.

Fructe de mare cu broccoli

Fructe de mare cu broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.