Fructe la grătar

Printeaza

Fructe la gratar din: rozmarin, nectar, ananas, suc de lamaie si miere.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se spală rozmarinul, se şterge şi se rup acele; se toacă grosier. Se pregătesc nectarinele, se taie jumătăţi şi se scot sâmburii.

Se decojeşte ananasul şi se taie felii groase de cca 1,5 cm; se taie apoi jumătăţi.

Se aşază fructele în supor­turi din folie de aluminiu şi se presară rozmarin; se presează puţin.

Se frig cca 5 min. pe fiecare parte, întorcându-le din când în când.

Cu puţin timp înainte de a fi gata, bucăţile de fructe se stropesc cu suc de lămâie şi miere. Se servesc cu frişcă sau îngheţată.

Fructe la grătar

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Avocado_la_gratar

Avocado la gratar

Avocado la gratar din: avocado, miere, suc de portocale, lime, portocala, sorbet de lamaie, menta. Ingrediente: 4 fructe de avocado 3 linguri de miere 200 ml suc de portocale 2 lime 1 portocală 500 g sorbet de lămâie 8 frunze de mentă   Mod de preparare: Amesteca mierea, sucul de portocale şi sucul unui lime […]

 

Frigărui din fructe de mare şi mămăligă

Frigarui de carne cu fructe

Frigarui de carne cu fructe din: piept de pui, ceapa, ardei, iaurt, curry, ulei, mar, para, kiwi, sare. Ingrediente: 2 piepţi de pui  6 cepe verzi 2 ardei graşi, verzi 1/2 cană cu iaurt 1 linguriţă de curry 3 linguri cu ulei 1 măr 1 pară 2 kiwi sare Mod de preparare: Taie carnea în cuburi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.