Fructe din biscuiti si nuca de cocos

Printeaza

Fructe din biscuiti si nuca de cocos din: biscuiti, nuca de cocos, zahar, jeleu, gem de caise, nuca de cocos.Fructe din biscuiti si nuca de cocos

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi obişnuiţi
  • 200 g nucă de cocos albă
  • 250 g zahăr pudră
  • 150 g jeleuri
  • 8 linguri gem de caise
  • 2 linguri nucă de cocos galbenă
  • 2 linguri nucă de cocos roşie

 

Mod de preparare:

Tai jeleurile cubuleţe, dai biscuiţii prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu gemul, nuca de cocos albă şi zahărul pudră. Obţii o compoziţie potrivit de tare pe care o împărţi în jumătate.

Dintr-o parte de compoziţie formezi pere de 4 cm înălţime pe care le treci prin nucă de cocos galbenă.

Din compoziţia rămasă modelezi ci­reşe cu diametrul de 1 cm pe care le tăvăleşti prin nuca de cocos roşie. Dintr-un jeleu verde tai fâşii pe care le pui drept codiţe fructelor for­mate.

Fructe din biscuiti si nuca de cocos

Fructe din biscuiti si nuca de cocos

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.