Frittata cu spanac

Printeaza

O reteta de frittata cu spanac din: oua, bacon, lapte, spanac, cascaval, ceapa verde, ardei gras, dovlecel, ulei si sare.

Ingrediente:Frittata cu spanac

  • 6 oua
  • 150 g bacon
  • 1 ceasca de lapte
  • 250 g spanac
  • 200 g cascaval ras
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie baconul în bucăţe­le. Spală spanacul, lasă- l să se scurgă şi toacă-l mărunt. Taie ardeiul şi dovlecelul în cubuleţe, toacă ceapa şi dă-le cu un praf de sare. Bate ouăle cu laptele, pune spanacul, baconul şi restul legumelor, iar la final, adaugă în această compoziţie caşcavalul.

Drege gustul cu sare. Unge o formă cu ulei şi toarnă toată compozi¬ţia. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Serveşte-o rece sau caldă.

Frittata cu spanac

Frittata cu spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.