Frittata cu roşii cherry

Printeaza

O reteta de frittata cu rosii cherry din: oua, cartofi, parmezan, rosii cherry, smantana, ceapa, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Frittata cu roşii cherry

  • 5 oua
  • 3 cartofi medii (curatati de coaja)
  • 100 g carne
  • 100 g parmezan ras
  • 4 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii (tăiaţi felii ca pentru pră­jit) îi pui la fiert împreună cu car­nea (tăiată cubuleţe). Tai ceapa peştişori şi o căleşti împreună cu usturoiul tăiat feliuţe. Baţi ouăle spumă (cu mixerul), adaugi par­mezanul ras, smântână, ceapa, usturoiul, cartofii şi carnea. Condimentezi după gust, amesteci ingredientele şi pui compoziţia într-o tavă de tartă tapatată cu hârtie de copt.

Dai tava la cuptorul încins, la foc mic spre mediu, pentru 10 minute. Adaugi roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi dai din nou la cuptor pentru încă vreo 15 minute, până se rumeneşte bine.

Frittata cu roşii cherry

Frittata cu roşii cherry

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.