Frittata primavera

Printeaza

O reteta delicioasa de frittata primavera din: faina, oua, smantana, patrunjel, sare, ardei rgas, ciuperci, masline, rosii, ceapa, smantana, pesmet, ulei de floarea soarelui, patrunjel, cascaval si sare.

Ingrediente:Frittata primavera

aluatul:

  • 200g faina
  • 4 oua
  • 100g smantana
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • ½ lingurita sare

umplutura

  • 1 ardei gras
  • 6 ciuperci champignion
  • 50g masline rondele
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 100g smantana
  • 1 lingura pesmet
  • ulei de florea-soarelui
  • patrunjel tocat (optional)
  • 50g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare:

Preparam aluatul. Frecam ouale cu smantana, sarea si busuiocul tocat. Punem faina si framantam usor.  Preparam umplutura. Ardeiul il taiem fasii, ciupercile felii, iar ceapa o tocam marunt. Incingem 2 linguri de ulei intr-o cratita.

Prajim ceapa 1 minut, adaugam restul de legume si lasam pe foc mic 5 minute.  Punem sare cat este nevoie, maslinele, verdeata daca dorim si turnam smantana.  Intindem o foaie din aluat si o asezam intr-o tava unsa cu unt.

Turnam umplutura, si presaram cascavalul ras.  Coacem 25 minute la foc moderat

Frittata primavera

Frittata primavera

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.