Frittata cu pui si sparanghel

Printeaza

Frittata cu pui si sparanghel din: unt, ceapa, oua, lapte, mustar, sparanghel, svaiter.
Ingrediente:

  • 30 g untFrittata cu pui si sparanghel
  • 4 cepe verzi tocate marunt
  • 6 oua batute usor
  • 1 ceasca lapte
  • 2 lingurite mustar
  • 1 1/2 ceasca carne fiarta (de pui) si maruntita
  • 340 g sparanghel din conserva (bine scurs)
  • 1/4 ceasca svaiter (sau alt cascaval) ras

 

Mod de preparare

Se pune untul la incins intr-o tigaie mare, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana ce se inmoaie, amestecand intruna.

Separat, se bat ouale cu laptele si cu mustarul, se incorporeaza carnea de pui, se sareaza, se pipereaza, se toarna peste ceapa calita si se lasa sa se prajeasca 8 minute, la foc mic.

Se aranjeaza sparanghelul peste frittata (omleta obtinuta), se presara svaiterul ras si se tine la cuptor pana ce cascavalul se topeste.

Se serveste fierbinte sau rece, cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.