Frittata cu ceapa verde si marar

Printeaza

Frittata cu ceapa verde si marar din: branza sarata, cascaval, oua, faina, ceapa verde, marar, patrunjel, rosii si ulei.

Ingrediente:Frittata_cu_ceapa_verde_si_marar

  • 150 g branza sarata rasa
  • 25 g cascaval ras
  • 4 oua
  • 1 lingurita de faina
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Spargi ouale intr-un vas, pui branza si cascavalul rase, faina si bati cu telul pana cand se incorporeaza ingredientele. Speli roşiile, ceapa şi mărarul. Toci verdeaţa şi ceapa mărunt (păstrează puţină pentru decor), apoi amesteci cu ouăle bătute, încingi o tigaie de teflon, torni uleiul şi pui jumătate din compoziţie.

Laşi să se rumenească bine pe o parte, apoi întorci cu o paletă de bucătărie. După ce s-a copt pe ambele părţi, scoţi omleta pe o farfurie şi o rulezi ca pe o clătită. Procedezi la fel cu ce ţi-a rămas. Tai roşiile cubuleţe, le pui alături şi presari verdeaţă. Se serveşte caldă, dar e gustoasă si rece.

Frittata cu ceapa verde si marar

Frittata_cu_ceapa_verde_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.