Frittata cu broccoli şi spanac (Italia)

Printeaza

Cartoful se curăţă, se spală şi se pune la fiert. Separat fierbem broccoli şi spanacul, iar când sunt gata se toacă mărunt şi se ameste­că împreună cu gălbenuşul de ou, cartofi şi cu pătrunjelul tocat mic; se pune compoziţia într-o tavă şi se introduce la cuptor.

Frittata cu broccoli şi spanac

Frittata_cu_broccoli_si_spanac

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. imi place Italia si mai ales mancarea lor

  2. si mie imi place si nici nu e greu de facut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.