Fripturi savuroase de miel (2016)

Printeaza

Fripturi savuroase de miel:

Friptura_de_miel_la_cuptor_cu_cimbru_si_usturoi

Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi

Friptura de miel la cuptor cu cimbru si usturoi din: carne de miel, usturoi verde, usturoi, unt, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1.5-1.8 kg carne de miel (pulpa din spate) 1 legatura usturoi verde 4-5 căţei de usturoi 50 g unt 2 linguri ulei de măsline sau 3 linguri cu ulei de floarea soarelui 2 foi […]

Friptura_de_miel_mocaneasca

Friptura de miel mocaneasca

Friptura de miel mocaneasca din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, unt, sare, piper, zeama de carne Ingrediente: 1 pulpa de miel (pulpa din spate de preferat) usturoi rozmarin unt sare piper zeama de carne   Mod de preparare: Impanati pulpa cu usturoi si cu rozmarin, ungeti cu unt. Piperati, sarati si puneti intr-o tava la […]

Friptura_marinata_de_miel_la_gratar

Friptura marinata de miel la gratar

Friptura marinata de miel la gratar din: pulpa de miel, patrunjel, usturoi, rozmarin, ulei de masline, zeama de lamaie, miere, scortisoara, chimen. Ingrediente: 1,5 0 2 kg pulpa de miel, desfacuta intr-o bucata plata patrunjel proaspat, tocat pentru presarat pentru marinata: 3 catei de usturoi, zdrobit 4 linguri rozmarin, tocat 4 linguri ulei de masline […]

Friptura_de_miel_cu_ceapa_verde

Friptură de miel cu ceapă verde

O reteta delicioasa de friptura cu: pulpa de miel, ceapa verde, ulei, pasta de rosii, usturoi, cimbru, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 700g pulpă de miel 2 leg. ceapa verde 3 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 4 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru 1 leg.pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Tăiaţi pulpa în […]

Friptura_de_miel_la_gratar

Friptura de miel la gratar

Friptura de miel la gratar din: zahar brun, zeama de lamaie, coaja de lamaie, otet balsamic, usturoi, menta, pulpa de miel. Ingrediente: 2 linguri zahar brun zeama si coaja rasa de la 1 lamaie 125 ml ulei de masline 8 linguri de otet balsamic 2 catei de usturoi, zdrobiti 4 linguri de menta, tocata 1/2 […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu mi place carnea de mil

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.