Friptura de miel in stil italian din:pulpa de miel, cartofi, unt, cimbru, usturoi, patrunjel, sare, piper, condimente. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de miel 1,5 kg spanac 300 g cartofi mici 150 g unt 1/2 linguriţă cimbru 7 căţei de usturoi 1 legătură de pătrunjel verde sare piper condiment vegetal Mod de preparare: Speli carnea şi […]
Fripturi de Miel
PrinteazaFripturi de Miel:
Friptura de miel cu iaurt
Friptura de miel cu iaurt din: carne de miel, iaurt, apa, oua, sare, piper, usturoi, ulei. Ingrediente: 1,5 kg carne de miel «1/51 iaurt 150 ml apă 2 ouă sare piper usturoi ulei Mod de preparare: Carnea de miel, o pui în apă fierbinte (pentru a dispărea mirosul specific), o ştergi foarte bine şi […]
Friptura de miel la tava cu usturoi si sos
Friptura de miel la tava cu usturoi si sos din: unturaa, sare, usturoi, pulpa de miel. Ingrediente: un kilogram carne de miel 50 g untură sare o căpăţână mică de usturoi Mod de preparare: Carnea (pulpă de miel) se spală şi se sărează, după care se lasă să-şi tragă câtă sare vrea timp de […]
Friptura de miel cu salata de patrunjel
Friptura de miel cu salata de patrunjel din: lipii, friptura de miel, naut, pasta de susan, usturoi, patrunjel, menta, ceapa rosie, rosii coapte, cuscus sau bulgur, lamaie, ulei de masline, sare, scortisoara, ienibahar. Ingrediente: lipii libaneze friptură de miel 300 g năut 1 lingură cu pastă de susan 3 căţei de usturoi 5 legături de […]
Friptura de miel cu sos de vin rosu
Friptura de miel cu sos de vin rosu din: faina, unt, supa de legume, vin rosu, friptura de miel. Ingrediente: Căleşte două linguri cu făină într-o lingură cu unt. Stinge cu o ceşcuţă cu supă de legume şi alta cu vin roşu. Lasă pe foc să dea în câteva clocote, până se îngroaşă sosul. Separat, […]
Pofta buna!