Friptura suculenta

Printeaza

Friptura suculenta din: muschiulet de porc, ceapa alba, ulei, sare.

Ingrediente:Friptura suculenta

  • un muschiulet de porc
  • 3 cepe albe
  • 100 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pe fundul unui vas de cuptor se face un pat de ceapă tăiată rondele. Carnea bine spălată se trece prin ulei şi se aşază peste cea­pă. în tavă se toarnă şi restul uleiului.

Se presară cu sare şi se dă la cuptor pentru o oră, stropind carnea din când în când cu sosul care se formează în tavă.

Carnea este gata când o scobitoare intră uşor şi sucul care iese din carne este alb, nu roz.

Se scoate din cuptor şi se lasă 10 minute înainte de a tăia friptura.

Friptura suculenta

Friptura suculenta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O friptura delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.