Friptura de rata cu masline

Printeaza

Friptura de rata cu masline din: supa de pui, piure de rosii, fenicul, dafin, masline verzi, rata si sare.

 

Ingrediente:

  • 2 cani supa de pui
  • 1 lingura piure de rosii
  • fenicul
  • dafin
  • 2/3 cana masline verzi , fara samburi
  • 1 rata, bucati
  • sare.

 

Mod de preparare:

Freaca bine cu sare bucatile de rata, apoi da-le la cuptor, pentru 3 ore, la 140 grade Celsius.

Da focul mai mare (195 grade) si lasa rata sa se mai faca inca 45 de minute, pana capata o culoare aramie.

Scoate-o din cuptor, acoper-o cu folie si las-o sa stea asa cam 15 minute.

Amesteca supa de pui cu sosul de rosii, apoi scurge-l printr-o sita.

Fierbe maslinele in apa, pentru 2 minute, scurge-le si adauga-le in sos.

Serviti friptura cu sos turnat pe deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de rata cu vin

Friptura de rata cu vin

Friptura de rata cu vin din: rata, unt, mere, prune, pere, vin, sare.   Ingrediente: 1 raţă 3 linguri cu unt 2 mere 10 prune 2 pere 1 pahar cu vin sare   Mod de preparare: Curăţaţi raţa de pene şi de fulgi, treceţi-o prin flacără mare ca să se pârlească puful mărunt . Despicaţi pieptul […]

 

 

Friptura de rata cu mere

Friptura de rata cu mere

Friptura de rata cu mere din: rata, unt, mere, prune, pere, vin, sare. Ingrediente: 1 raţă 3 linguri cu unt 2 mere 10 prune 2 pere 1 pahar cu vin sare   Mod de preparare: Curăţaţi raţa de pene şi de fulgi, treceţi-o prin flacără mare ca să se pârlească puful mărunt. înlăturaţi labele şi capul, […]

 

Friptura de rata cu vin

Friptura marinata de rata

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.