Friptura de porc cu sos de cimbru

Printeaza

Friptura de porc cu sos de cimbru din: pulpa de porc, ceapa, ulei, cartofi, pasta de rosii, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 700 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 4 linguri ulei
  • 6 cartofi poriviti
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Tăiati pulpa în felii de circa 1cm grosime şi puneţi-le într-o tavă, împreună cu ceapa tăiată mărunt şi cu uleiul.

Condimen­taţi şi puneţi tava la cuptor.

Diluaţi pasta de roşii cu 200 ml apă fiartă şi turnaţi-o în tavă după 30 de minute.

Adăugaţi cartofii tăiaţi în rondele, cimbrul sfărâmat şi mai lăsaţi tava 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de porc cu cartof copt

Friptura de porc cu cartof copt din: muschiulet de porc, cartofi, fasole, branza, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 felii de muşchiuleţ de porc 4 cartofi mari 600 g fasole verde fideluţă 8 ciuperci champignon 100 g brânză cheddar 1 ceapă şi 1 ceapă verde 2 linguri zeamă de lămâie 2 căţei de […]

 

Muschi de porc marinat la gratar

Friptura marinata din muschi de porc

Friptura marinata din muschi de porc din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi. Ingrediente: 1,5-2 kg carne de porc 2 l bere 100 g muştar oregano curry boia dulce piper negru sare 2 căpăţâni de usturoi   Mod de preparare: Carnea se taie feliuţe groase si se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, […]

 

Friptura de porc cu tequila

Friptura de porc cu tequila

Friptura de porc cu tequila din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit […]

 

Friptură de porc cu sos de portocale

Friptura de porc in sos de rosii

Friptura de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un muşchi de porc 2 linguri ulei 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit în ulei. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.