Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru.

Ingrediente:Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi

  • 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • o ceapă mică sau o haşmă, tocată
  • un căţel de usturoi, zdrobit
  • ½ de conservă de fasole boabe în apă la 410g, spălată şi uscată
  • 125ml supă de legume
  • 1 lingură de coriandru tocat

 

Mod de preparare:

Se frige carnea de porc aprox. 10-12 minute, având grijă să se întoarcă pentru a se rumeni pe ambele părţi.

Se încinge uleiul într-o tigaie mică, se adaugă ceapa sau haşma şi se călesc aprox. 3 minute sau până când se înmoaie.

Se adaugă usturoiul şi se prăjesc împreună pentru încă un minut, se adaugă fasolea şi supa şi se fierb timp de 5 minute

Se zdrobesc cu o furculiţă şi se adaugă coriandrul.

Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi

Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.