Friptura novodnai

Printeaza

Friptura novodnai

Ingrediente:Friptura novodnai

  • 1 kg muschi de vita
  • nucsoara
  • piper
  • pudra de usturoi
  • usturoi zdrobit
  • 100 ml coniac
  • 250 g unt
  • sare
  • 1 kg ciuperci
  • 3 rosii

 

Mod de preparare:

Un kg muşchi de vită tăiat felii, bătut bine cu ciocanul, apoi presărăm peste muşchi: sare afumată, nucuşoară, piper, pudră de usturoi şi usturoi zdrobit.

Separat în tigaie, punem 250 g unt la topit, iar când este încins, aşezăm muşchiul şi-l prăjim pe ambele părţi.

După ce s-a prăjit, turnăm peste muşchi 100 ml de coniac şi flambăm bucăţile de muşchi prăjite. Se servesc cu garnitură de ciuperci cu sos de roşii – 1 kg ciuperci călite în 100 g unt, adăugăm 3 roşii tocate, sare afumată, usturoi, piper.

Dăm la fiert timp de 20 de minute, apoi decorăm cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.