Friptura de miel cu vin

Printeaza

O reteta de friptura de miel cu vin din: supa de carne, vin alb, costita afumata, morcov, ceapa, unt, carne de miel, sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce.

Ingrediente:Friptura de miel cu vin

  • supă de carne 1 ceasca
  • vin alb 1 pahar
  • costiţă afumată 100 g
  • morcov 1
  • ceapă 1
  • unt 100 g
  • carne de miel 1 kg
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica.

Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. Se strecoara sosul. Se scoate sforicica. Se taie felii.

Se serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.

Friptura de miel cu vin

Friptura de miel cu vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.