Friptură marinată de porc

Printeaza

Friptură marinată de porc

Ingrediente:Friptură marinată de porc

  • 1 kg ceafă de porc
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 1/2 l apă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul, îl pisezi şi-l amesteci cu cimbrul, apa, piper şi sare după gust. Obţii o marinată groasă ca o smântână pe care o laşi la rece până pregăteşti carnea.

Tai carnea de porc felii, o baţi ca pentru şniţele, o presari cu sare, apoi aşezi într-un vas un strat de felii de carne, le ungi cu marinată pregătită, apoi alt strat de carne şi continui până termini carnea şi marinata.

Laşi carnea să se marineze astfel 2-3 zile, apoi o frigi pe grătarul încins.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.