Friptura din muschi de porc cu fasole fiarta si cartofi copti

Printeaza

Friptura din muschi de porc cu fasole fiarta si cartofi copti din: ciuperci, ceapa rosie, vin, piper asortat, sare, muschi de porc, ulei, unt, fasole verde, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_din_muschi_de_porc_cu_fasole_fiarta_si_cartofi_copti

  • 250 g ciuperci champignon
  • 4 cepe rosii
  • 50 ml vin de Porto
  • 2 linguri piper asortat pisat
  • 1 lingurita de sare
  • 800 g muschi de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita unt
  • 500 g fasole verde
  • 2 linguri unt
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se taie în 6. Se amestecă împreună cu ciupercile curăţate şi tăiate jumătăţi. Se stropesc cu vin. Carnea se tăvăleşte printr-un amestec de sare şi piper; se presează, ca să se încrusteze bine. Se împarte carnea în 4 porţii.

Se încing uleiul şi untul într-o tigaie adâncă şi se prăjesc bucăţile de muşchi la foc iute cca 6 min. de jur-împrejur. Se pregătesc şi se întind 4 bucăţi de hârtie de copt. Se aşază pe ele carnea, ciupercile şi ceapa.

Se pliază hârtia şi se fixează bine pachetele, pentru a nu scăpa aburul. Se aşază pacheţelele într-o tavă. Se încinge cuptorul la 220 °C şi se coc pachetele cca 10 min. Friptura se serveşte cu fasole fiartă şi cartofi copţi.

Friptura din muschi de porc cu fasole fiarta si cartofi copti

Friptura_din_muschi_de_porc_cu_fasole_fiarta_si_cartofi_copti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.