Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur

Printeaza

Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur carne de vitel, vin alb, faina, bulion, margarina, cartofi.

Ingrediente: Friptura de vitel la cuptor cu garnitura de cartofi natur

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 1 pahar (mic) vin alb
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri bulion
  • puţină margarină
  • 1/2 kg cartofi noi

 

 

 

Mod de preparare:

Tai carnea în felii groase de 1 cm pe care le treci prin făină. Aşezi fiecare felie într-o tavă unsă cu margarina.

Torni vinul, bulionul des­făcut în apă şi dai totul la cuptor pentru o oră, o oră şi jumătate.

Cea mai bună garnitură este cea de cartofi noi natur (fierţi şi presăraţi cu mărar).

Friptură de viţel la cuptor cu garnitură de cartofi natur

Friptura de vitel la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Poftă bună!


 

Poate te intereseaza si:

Friptura de vitel sub crusta crocanta

Friptura de vitel cu alune 

Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper   Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.