Friptura de vita cu fasole verde si cascaval

Printeaza

Friptura de vita cu fasole verde si cascaval din: muşchi de vită, fasole verde, caşcaval, sare, usturoi, vin roşu sec, ceapa, piper, ulei.

Ingrediente:Fritura_de_vita_cu_fasole_verde_si_cascaval

  • 1 kg muşchi de vită
  • 1 kg fasole verde
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • 1 căpăţână usturoi
  • 400 ml vin roşu sec
  • 1 ceapă
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui muşchiul la cuptor împreună cu vinul. îl ţii la foc mic până scade sosul, iar furculiţa intră cu uşurinţă în came.

Cu 10-15 minute înainte de a-1 scoate presari caşcavalul ras. Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă.

Adaugi fasolea verde şi o sotezi 10 minute. Serveşti friptura alături de garnitura de fasole verde

Friptura de vita cu fasole verde si cascaval

Fritura_de_vita_cu_fasole_verde_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Friptură de vită în unt

Friptură de vită în unt din: vrabioara de vita, sare grunjoasa, ulei de masline extravirgin, unt.   Ingrediente: 1 bucată vrăbioară, groasă de 2 degete (de 250 g) sare grunjoasă ulei de măsline etravirgin 100 g unt       Mod de preparare: Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropește cu […]

retete

Friptura de vita – frageda si aromata

Friptura de vita – frageda si aromata din: carne de vita, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru. Există multe rețete delicioase pentru friptura de vită, iar cea mai bună depinde de preferințele personale. În general, o friptură de vită excelentă se obține prin alegerea unui bucată de carne de calitate, lăsarea acesteia să […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.