Friptura de pulpa impanata cu porumb

Printeaza

 Friptura de pulpa impanata cu porumb din: pulpe de pui, porumb, ardei grasi, ulei, ceapa, usturoi, miere, lamaie, oregano.Friptura de pulpa impanata cu porumb

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ştiulete porumb
  • 2 ardei graşi divers coloraţi
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapă mare roşie
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 linguri mari de miere
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 lingură oregano uscat

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de carne, le presari cu sare şi piper şi le împănezi cu usturoi. Amesteci mierea cu zeama de lămâie şi oregano, ungi carnea cu acest amestec, apoi o pui într-o cratiţă acoperită şi o dai la frigider pentru 30 de minute.

In acest timp pregăteşti garnitura: Pui porum­bul la fiert şi când e gata îl laşi să se răcească, apoi îl cureţi de boabe. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei şi adaugi ardeiul gras tăiat fideluţă.

Sărezi, piperezi şi după aproximativ 8-10 minute pui boabele de porumb. Le mai laşi să se călească, apoi le scoţi pe un platou. In uleiul rămas prăjeşti bucăţile de carne împănate şi când s-au rumenit le aşezi pe un platou cu garnitura de porumb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.