Friptura de pui cu sos de rosii

Printeaza

Friptura de pui cu sos de rosii din: pulpe de pui, rosii, usturoi, sare, piper, foi de dafin, apa.

Ingrediente:Friptura_de_pui_cu_sos_de_rosii

  • 4 pulpe de pui
  • 1 kg rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml apa

 

Mod de preparare:

Opăreşti roşiile şi le descojeşti. Le tai bucăţele şi le mărunţeşti în blender până devin asemenea unui suc. Pui într-o tavă pulpele de pui, amesteci sucul cu apă, adaugi sare şi piper după gust, foi de dafin şi căţeii de usturoi pisaţi.

Dai la cuptor la foc mediu până când scade sosul, iar furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Friptura de pui cu sos de rosii

Friptura_de_pui_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.