Friptura de pui cu bere blonda

Printeaza

Friptura de pui cu bere blonda din: pui, bere, sare, piper, usturoi, ceapa, mar, ulei.

Ingrediente:Friptura de pui cu bere blonda

  • 1 pui întreg
  • 4 aripioare de pui
  • 4 copane
  • 1 l bere blondă
  • sare
  • piper
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 1 măr
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea spălată şi ştearsă cu prosop absorbant o sărezi şi o piperezi. Pui carnea la prăjit în ulei, într-o tigaie cu pereţii mai inalţi.

Frigi carnea pe o parte şi pe cealaltă, adaugi apoi berea, pui usturoiul tăiat rondele, ceapa şi mărul tăiate felii. Acoperi vasul cu capac şi laşi să fiarbă la foc potrivit, până scade lichidul.

Scoţi carnea şi o aşezi într-o tavă, pe care o dai la cuptor pentru 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.