Friptura de porc la tava cu cartofi si morcovi

Printeaza

Friptura de porc la tava cu cartofi si morcovi din: cartofi, pulpa de porc, praz, morcovi, usturoi, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_porc_la_tava_cu_cartofi_si_morcovi

  • 1 kg cartofi
  • 500 g pulpa de prc
  • 1 praz
  • 2 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi carnea de pieliţe, o tai cât vrei de mare şi o pui într-o tavă. Separat, speli, cureţi şi tai ceapa, la fel procedezi cu prazul şi cu morcovii şi le aşezi în tava cu carne. Torni puţin ulei, apă, potriveşti de sa­re şi piper, acoperi cu folie şi dai la cuptor. Laşi aproximativ o oră. între timp, te ocupi de cartofi.

Ii speli, îi cureţi şi, când consideri că pulpa de porc este aproape făcută, scoţi fo­lia, adaugi cartofii, usturoiul tăiat fin, torni puţin ulei peste ei, pui sare şi pi­per şi dai la cuptor, încerci cartofii şi, când s-au înmuiat, friptura este gata.

Friptura de porc la tava cu cartofi si morcovi

Friptura_de_porc_la_tava_cu_cartofi_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.