Friptura de porc in sos de bere si boia

Printeaza

Friptura de porc in sos de bere si boia din: muşchiuleţ de porc, usturoi, bere neagră, boia iute, sare, piper, ulei.

Friptura_de_porc_in_sos_de_bere_si_boia

Ingrediente:

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 căţei usturoi
  • 1 cană bere neagră
  • 1 linguriţă boia iute
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Cureţi muşchiuleţul de pieliţe, îl dai cu sare, piper, boia, îl aşezi într-o tavă, torni berea şi pui usturoiul zdrobit. Laşi peste noapte la rece, acoperit.

A doua zi, frigi carnea pe ambele parti, pui muschiul intr-o tavă pe care o dai la cuptorul în­cins şi torni baiţul.

Acoperi cu folie de aluminiu şi o ţii aproximativ 1 oră. Scoţi folia şi o mai laşi 30 de minute ca să se rumenească.

Friptura de porc in sos de bere si boia

Friptura_de_porc_in_sos_de_bere_si_boia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.