Friptura de porc cu sos de castraveti

Printeaza

Friptura de porc cu sos de castraveti

Ingrediente:Friptura de porc cu sos de castraveti

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 3 castraveciori muraţi
  • 250 ml vin
  • 150 ml suc de roşii
  • 100 g smântână
  • 150 g unt
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie carnea în felii groase şi se rumeneşte în unt. Se căleşte ceapa, se pune peste carne, se adaugă castraveciorii tăiaţi fideluţă, muştarul, sucul de roşii şi vinul.

Se pune la cuptor să fiarbă înăbuşit. Când a fiert carnea, se adaugă sare, piper şi smântână. Se mai dă totul în câteva clocote şi se serveşte

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.