Friptura de porc cu paste

Printeaza

Friptura de porc cu paste din: cotlete de porc, salvie, ceapa, morcov, telina, pasta de rosii, ardei, masline, paste, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_porc_cu_paste

  • 4 cotlete de porc
  • 6 frunze de salvie
  • 1 ceapă roşie, tocată mărunt
  • 1 morcov, tocat mărunt
  • 1 codită de ţelinâ, tocată mărunt
  • 3 linguri pastă de roşii deshidratate
  • 1 ardei gras, tocat mărunt
  • 4 linguri măsline negre, feliate
  • 200 g paste sau orez
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 6/200 grade. Asaza carnea in tava de copt si presara salvia.

Stropeste cu jumatate din cantitatea de ulei, presara sare si piper şi dă la cuptor 20 minute sau până când se pătrund.

Lasă deoparte.

Intre timp, încinge uleiul într-un vas neaderent şi sotează ceapa, morcovul, felina şi ardeiul la foc mic 10 minute.

Adaugă pasta de roşii, măslinele şi 150 ml apă şi lasă să fiarbă la foc mic 5 minute.

Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, scurge de apă şi combină cu legumele şotate şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Friptura de porc cu paste

Friptura_de_porc_cu_paste

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu friptura de porc si legume

Paste cu friptura de porc si legume din: carne de porc, dovlecel, ardei gras, fasole, mazare, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne de porc 1 bucata dovlecel 1 bucata ardei gras rosu 1 bucata mâna de fasole conservata 100 g mazare congelata 400 g paste spirale 1 lingura ulei 1 prafuri sare, piper   Mod de preparare: Carnea se porţioneaza si […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.