Friptura de porc cu ceapa si vin

Printeaza

Friptura de porc cu ceapa si vin din: ceapa, pulpă de porc, usturoi, ulei, vin alb, sare, piper, rozmarin, patrunjel

Friptura_de_porc_cu_ceapa_si_vin

Ingrediente:

  • 500 g ceapă mică
  • 500 g pulpă de porc
  • 1 căpătână usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2-3 fire pătrunjel

Mod de preparare:

Peste ceapa curăţată şi tocată si peste căţeii de usturoi Se toarnă o lingură de ulei.

Carnea tăiată cuburi se unge cu restul de ulei, se presară cu rozmarin, sare si piper.

Se pun ceapa cu usturoiul într-o tavă, se adaugă carnea si setoarnă vinul. Se lasă la cuptor pentru 45 de minute.

Se aduce la masă cu pătrunjel proaspăt.

Friptura de porc cu ceapa si vin

Friptura_de_porc_cu_ceapa_si_vin

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Friptura de vita – frageda si aromata

Friptura de vita – frageda si aromata din: carne de vita, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru. Există multe rețete delicioase pentru friptura de vită, iar cea mai bună depinde de preferințele personale. În general, o friptură de vită excelentă se obține prin alegerea unui bucată de carne de calitate, lăsarea acesteia să […]

 

Friptura de vita cu salata de porumb

Friptura de vita cu salata de porumb

Friptura de vita cu salata de porumb din: salata verde, coriandru, rosii cherry, porumb, ulei de masline extravirgin, sare de mare, piper negru, cartofi, muschi de vita, usturoi si vinegreta de busuioc.   Ingrediente: salata verde proaspătă coriandru, tocat rosii cherry porumb proaspăt 1 ½ linguri de ulei de măsline extra virgin 1 lingurita de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.