Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi

Printeaza

Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi din: pulpa de porc, ceapa, untura, cartofi, pasta de rosii, usturoi, cimbru, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de porc cu ceapa si mujdei de usturoi

  • 700 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 3 linguri untura
  • 6 cartofi potriviti
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţie pulpa în felii de circa 1 centimetru grosime şi puneţi-o într-o tavă mare împreună cu ceapa tăiată julien şi untura. Presarăţi carnea cu sare şi piper şi puneţi tava la cuptor. Diluaţi pas­ta de roşii cu 200 ml apă fiartă şi turnaţi în tavă după 30 de minute.

Adăugaţi cartofii tăiaţi în rondele, cimbrul sfărâmat, potriviţi de sare şi piper şi se mai lasă 30 de minu­te la cuptor. Faceţi un mujdei din usturoi şi turnaţi pe deasupra îna­inte cu 2-3 minute de a opri focul cuptorului.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.